Cumhuriyet İlkokulu

WEB https://koyulhisarcumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Camikebir Mahallesi Öğretmen Bedrettin Güngör Caddesi No43/2 KOYULHİSAR/SİVAS
VİZYON : Eğitim Öğretim hizmetlerinde kaliteyi en üst seviyeye çıkarmak adına, eğitim ihtiyacı bulunan bütün bireylere ulaşarak; Kültürel mirası değerlendirip yaşatabilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek. Kendisi ve çevresi ile barışık; milleti ile gurur duyan, milli, manevi ve evrensel değerleri benimseyip koruyan, bilgi üreten, ülkemizin aydınlık yarınlarına hükmedecek yetenekli bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin Genel ve Özel Amaçları doğrultusunda: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli, manevi ve evrensel değerleri benimseyen yetenekli bireyler yetiştirmek . Etkin ve güvenilir hizmet sunarak yüksek karakterli ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Gündüzlü
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Koyulhisar
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Koyulhisar ilçe merkezinde yer almakta olup, Sivas´a 170 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : SIFIR ATIK PROJESİ,OKULUM TEMİZ PROJESİ,SİVAS İÇİN KİTAP OKUMA VAKTİ PROJESİ,BU KIŞ KİMSE ÜŞÜMESİN PROJESİ,VADİNİN İNCİLERİ BİLİMİN IŞIĞINDA PROJESİ,OKUYORUM ÇOCUĞUMU KEŞFEDİYORUM PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKEDİR.